X SPORTSKE IGRE “VATROGASCI 2021”

13.10.2021. ⁄ Info SVS

Ovogodišnje X “sportske vatrogasne igre” našeg sindikata bile su održane u periodu od 09. do 10. oktobra 2021. godine u Vrnjačkoj Banji – Sportski Centar, sa smeštajem u Hotelu “Promenada”.

Foto SVS

Takmičenje je bilo održano u 4 discipline:

1. Mali fudbal

2. Stoni tenis (pojedinačno i dubl)

3. Šah

4. Nadvlačenje konopca

Za sve naše takmičarske ekipe bio je obezbeđen boravak sa prenoćištem u hotelu “Promenada” od 09 – 11. oktobra, sa neograničenim pićem i muzikom. Putne troškove, snosila je sindikalna organizacija za sve učesnike. Slobodne dane rešavali smo kroz plaćeno odsustvo za sportske igre.

– Srce mi je puno kad vas vidim da se ovako lepo družite i takmičite na sigurno najbrojnijoj sportskoj smotri organizovanoj od strane vatrogasaca Srbije ove godine u ovim teškim uslovima. Čestitam svim učesnicima, pobednicima, ali i onim kolegama koji su radili sve vreme dok se deo njihovih kolega takmičio na Sportskim igrama – rekao je predsednik Darko Jocić, koji je na svečanoj večeri pozdravio prisutne i uručio pehare i diplome najboljima.

Foto SVS

– Svi mi pričamo kako je bitno učestvovati, što i jeste, ali kako se približavamo finalu – tenzije su veće. Ipak, na kraju se svi izgrlimo, bez obzira ko je pobedio, i to je ono što drži ovu manifestaciju na visokom nivou jednu deceniju – rekao je Jocić.