Turčin skočio sa trećeg sprata novosadske policije

17. jun 2009. | 17:56 | Izvor: RTV  

NOVI SAD – U pokušaju da pobegne kroz prozor prostorije na trećem spratu Policijske uprave na Bulevaru kralja Petra Prvog, turski državljanin Mehmet S. star 21 godinu, pao je na krov dela zgrade, i tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu preloma butne kosti. Naša ekipa zatekla se na licu mesta i snimila kako je mladić pokušao da pobegne sa saslušanja.

Novosadska policija danas je otkrila tri turska državljanina koji su ilegalno ušli u Srbiju i sprovela ih opštinskom organu za prekršaje u Žablju. Pri pokušaju da pobegne kroz prozor prostorije na trećem spratu Policijske uprave u Novom Sadu, Mehmet S. je pao je na krov zgrade i zadobio teške telesne povrede, u vidu preloma butne kosti, zbog kojih je zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, saopštila je policija.

Novosađani organizovali trgovinu ljudima

Novosadska policija uhapsila je Novosađanina Sinišu P. (21) i Stevu J. (20) iz Petrovaradina zbog sumnje da su organizovali trgovinu ljudima, saopštila je danas novosadska policija.

Kako se navodi, oni su osumnjičeni da su proteklih godinu dana vrbovali za prostituciju maloletnice J. G. (14) iz Kikinde i V. Đ. (17) iz Bačkog Gradišta, zloupotrebivši tešku životnu situaciju u kojoj su se oštećene nalazile.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, a maloletnice su smeštene u Sigurnu žensku kuću u Novom Sadu, navela je policija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *