Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Sudar kombija i šlepera, jedna osoba mrtva, Zrenjaninski put dva sata blokiran

26 феб Vesti i Događaji | SVS

Težak udes desio se jutros oko 5:20 časova na Zrenjaninskom putu, kada su se sudarili šleper i kombi vozilo, javio je RTS. Vozač kombija je poginuo, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prednji deo šlepera je uništen u direktnom sudaru sa kombijem

Kako saznajemo, kombi je prešao na suprotnu stranu puta i direktno udario u šleper.

Kako reporter „Blica“ javlja sa lica mesta, građani iz okolnih kuća kažu da ih je oko 5.20 sati jutros probudio snažan udarac.

– Čuli smo stravičan udarac, a psi su počeli da laju. U momentu nismo znali šta se i gde dogodilo, a onda su ubrzo stigli i Hitna pomoć, vatrogasci, policija. Sve se dogodilo u roku od nekoliko minuta. Vozača nisu mogli da izvade iz kombija, pa su morali da seku vozilo – kažu žitelji okolnih kuća.

Saobraćaj je na Zrenjaninskom putu bio blokiran dva sata, ali počeo je da funkcioniše u 7.45 sati, a obavlja se u oba smera i za sada usporeno, uz propuštanje od strane policije, jer se još na licu mesta nalaze vozila koja su učestvovala u udesu.

Zbog nesreće je nastao zastoj na Zrenjaninskom putu (FOTO: Printskrin RTS)

Zbog tog udesa, u zastoju su bila vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85, 101, 107 i 109, rekao je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Očekuje se dolazak dizalice koja će da uloni oštećena vozila.

Ostavi odgovor