Prevencija pola bezbednost

23.01.2017. / Dnevnik

SOMBOR: Rukovodeći se konceptom da je lokalna samouprava dužna da se svakodnevno stara o bezbednosti u zajednici, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović sa saradnicima, posetila je pripadnike Sektora za vanredne situacije i Vatrogasno-spasilačku jedinicu Sombor. Načelnik Predrag Rakonjac, informisao je gradsku delegaciju o sistemu rada, potencijalnim opasnostima, rizicima i pretnjama na teritoriji Grada Sombora. Govoreći o dosadašnjim iskustvima Rakonjac je istakao da Sektor zajedno sa lokalnom samoupravom, privrednim subjektima i osposobljenim pravnim licima reaguje pravovremeno i usklađeno na sve izazove i rizike u gradu.

http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/13_vatrogasci_3.jpg

Gradonačelnica je sa saradnicima posetila i same pripadnike Vatrogasno-spasilačke jedinice Sombor (VSJ), gde je raport predao Dušan Kozoderović, komandir VSJ.

Vatrogasci su na poklon dobili pet led lampi-reflektora, a zahvaljujući se na poklonu Kozoderović je izrazio zadovoljstvo što je rukovodstvo grada prepoznalo značaj VSJ i pokazalo interesovanje za njihove aktivnosti – Grad će ispuniti sve obaveze koje su u domenu lokalne samouprave i zajedno sa vama delovati preventivno radi podizanja bezbednosti građana Sombora – kazala je Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora.

M. Mć

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *