Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Požar u vrtiću PU „Milka Dimanić“ u Vlasotincu, evakuisano 150 dece

29 сеп Vesti i Događaji | SVS

Autor: M. Ivanović » 29.09.2020.

Nešto posle 14 sati izbio je požar u jednom od dva vrtića Predškolske ustanove „Milka Dimanić u Vlasotincu“, u vrtiću „Dečja radost,  iz koga je evakuisano 150 dece uz pomoć vaspitača, roditelja i građana, javljaju čitaoci juGmedie.

Prema prvim fotografijama koje smo dobili, čini se da požar nije veliki, ali na video snimku požar ne izgleda baš bezazleno. Vidi se dim iz jednog prozora i na delu krova. Tu su vatrogasci koji gase požar i uplašeni roditelji.

Reć je o vrtiću u centru Vlasotinca, nedalko od sedišta opštine i polcije.

Fotografije koje smo kasnije dobili od PR agencije, a juGmedii se direktorka vrtića nije javljaja, pokazuju, međutim, da je vatrena stihija velika.

NEMA ŽRTAVA NI POVREĐENIH

 U dostavljenom saopštenju piše da je požar izbio u toku prepodneva, da nema povređenih, kaže direktor PU „Milka Dimanić“ Snežana Filipović.

„Vaspitačice su bile prisebne, odmah su izvele decu, niko nije povređen, vatrogasci su došli za pet minuta i gase požar. Služba hitne pomoći je takođe došla, ali nije bilo potrebe za intervencijom i vratili su se“, rekla je direktorka Snežana Filipović.

U trenutku izbijanja požara u objektu je bilo oko 150 dece čiju su evakuaciju pomogli i građani, roditelji i zaposleni u susednim objektima. Policija je na licu mesta i vrši uvuđaj, nakon čega će se znati više detalja o izbijanju požara.

Ostavi odgovor