pin uphttps://mostbets.kz/https://1-win-games.kz/https://rupinup.com/pin up

NE ZNA SE UZROK POŽARA: Posle niza eksplozija izgoreo kafić u Kragujevcu

Kurir /

Kragujevac požar kafić, foto Bogdan Vranješević  Do temelja

KRAGUJEVAC – Kragujevački kafić izgoreo je od temelja do krova u požaru koji se dogodio oko 3 sata, u noći između ponedeljka i utorka!

U vatrenoj stihiji, srećom, niko nije stradao, iako su u potkrovlju kuće, u čijem je sastavu ovaj lokal, bile dve osobe, koje su vatrogasci-spasioci uspeli da evakuišu na vreme.

Ekipe kragujevačke policije i Sektora za vanredne situacije su započele istragu, a do sada je samo poznato da je požaru prethodila eksplozija.

– U lokalu nije bilo nikoga jer se sve dogodilo van radnog vremena. Ljudi iz komšiluka navode da su čuli eksploziju, ali stvarno ne znam uzrok. U kafiću nije bila plinska boca, a ne znam šta bi drugo izazvalo eksploziju. Niti sam sa nekim u svađi, niti kome dugujem novac, a ni meni niko ništa ne duguje da bih pomislio da je neko bacio bombu. Stvarno ne znam o čemu je reč. Utvrdiće, valjda, inspektori, kazao je za Kurir Veljko Vrućinić, vlasnik kafića.

U gašenju požara učestvovala su osmorica vatrogasaca-spasilaca sa dva specijalna vozila. Obzirom da je vatra već bila u razbuktaloj fazi kada su po dojavi stigli na teren, vatrogasci su uspeli samo da spreče širenje požara na susedne objekte…

(Bogdan Vranješević)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *