Nagrađeni najbolji policajac i vatrogasac Čukarice

Studio B ¦ 26. 12. 2018. 14:34:50 ¦

U okviru decembarskih dana na Čukarici predstavnici opštine dodelili su godišnju nagradu za najboljeg policajca i vatrogasca u ovoj godini.

Nagrađeni su Dejan Vukmirica iz Vatrogasne brigade Košutnjak i Bojana Krulj iz Policijske stanice Čukarica.

Predsednik opštine Srđan Kolarić kaže da su priznanja došla u prave ruke i dodaje da će se narednih godina truditi da se na prikladan način oduže onima koji su uvek tu za nas.

Poslednji mesec u ovoj godini obeležio je veliki broj kulturnih i sportskih događaja na Čukarici, ali i manifestacija koje su održane u susret novoj godini. Dodeljeno je nekoliko hiljada novogodišnjih paketića za najmlađe, a borcima koji su svakodnevno na terenu kako bi naša bezbednost bila na visokom nivou priznanja za naporan i predan rad.

Opština Čukarica tradicionalno pred novogodišnje praznike nagrađuje najbolje i podstiče ih da u godinama koje su pred nama daju maksimum.

Svečana akademija povodom dana opštine Čukarica održaće se u petak u 13 časova što će predstavljati krunu jednomesečnih manifestacija na teritoriji te opštine.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *