Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kragujevac: Vatrogasci pronašli telo prilikom gašenja požara

20 дец Vesti i Događaji | SVS

20. dec. 2021 > 17:34

Telo muškarca starosti oko 50 godina, pronađeno je prilikom gašenja požara koji se jutros dogodio u kragujevačkom naselju Maršić, potvrđeno je za Nova.rs u Policijskoj upravi. Israga je u toku, a prema prvim informacijama sumnja se da je smrt nastupila gušenjem od dima.

   Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

U policiji su našem portalu izjavili da su vatrogasci izašli na teren jutros u 9 sati i 20 minuta, na prijavu da se iz jedne kuće u neselju Maršić vidi dim. Prilikom intervencije pronašli su beživotno telo muške osobe na kome nije bilo vidljivih tragova nasilne smrti, te da se sumnja da se muškarac ugušio.

Portal Nova.rs saznaje da je u požaru stradao N.Đ (50) koji je živeo sam, pošto mu je nedavno  preminuo otac. Prema svedočenju komšija, bio je psihički nestabilan i do sada je nekoliko puta bio na lečenju.Komšije kažu i da je tokom jučerašnjeg dana dolazio brat nastradalog N.Đ. sa ekipom hitne pomoći, kako bi ga odveli na lečenje, ali je on to odbio. Prema nezvaničnim informacijama, požar je upravo prijavio brat nastradalog muškarca, koji je jutros došao da ga obiđe i zatekao njegovo beživotno telo.

Nova

Ostavi odgovor