Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

GRAČANICA: Jeziva ispovest vatrogasca koji je izvukao telo detata iz bunara!

29 сеп Vesti i Događaji | SVS

BEBA JE BILA UMOTANA U PELENE I ĆEBE, A KAMEN JE BIO PREKO NJE: Jeziva ispovest vatrogasca koji je izvukao telo detata iz bunara!

– Bunar nije mnogo dubok, oko metar i po, ali je uzak, što nam je stvaralo probleme pri izvlačenju leša – rekao je šef vatrogasaca iz Gračanice, Goran Stanojević

bunar-beba-bebine-noge-620x350                         Foto-ilustracija: pixabay.com

Šef vatrogasaca iz Gračanice Goran Stanojević, ispričao je medijima da je leš muške bebe, koju jemajka bacila u bunar, bio u plitkoj vodi, na dnu bunara, a preko njega kamen. Mališan je bio umotan u ćebence i odmah se videlo da je mrtav, a sama scena je izgledala veoma jezivo.

SRPSKI HOROR: Jezivo priznanje majke čija je beba pronađena MRTVA U BUNARU!

Azira Đevljadinovića je ubila majka (21) koja je odmah uhapšena, i sada se nalazi u pritvoru, gde već dva dana odbija da objasni kako je tačno usmrtila svoje dete. Rezultati obdukcije koji su urađeni odmah kada je beba izvađena, još uvek nisu poznati.

Bunar nije mnogo dubok, oko metar i po, ali je uzak, što nam je stvaralo probleme pri izvlačenju leša. Nekako smo uspeli da uđemo i izvučemo telo. Dečak je ležao u plitkoj vodi, umotan u pelene i ćebe, a preko njega je bio bačen neki kamen. Taj prizor nikada neću zaboraviti – rekao je Stanojević za Informer.

Albert, bebin otac ne može da dođe sebi od šoka koji ga je zadesio.

Moja žena je priznadala da je ubila našeg sina. Bog neka je ubije. Ne znam šta joj se dogodilo i zašto je to uradila. Kada sam čuo da je priznala, kao voz da me je udario.

Podsetimo, ovo jezivo čedomorstvo se dogodilo u nehigijenskom naselju u Gračanici, u porodici Đevijanović. Majka je prijavila nestanak svog sina, a onda je optužila komšiju da joj je oteo bebu. Patrole su poslate i pretraživale su teren, pa su ubrzo pronašli bebino telo u bunaru. Komšija koji je priveden je uporno tvrdio da nema ništa s tim, a zatim su na razgovor pozvani i roditelji.

Dok je komšija bio u stanici, majka je govorila kako bi iskopala oči onome ko joj je ubio dete i bacio kamen preko njega. Na pitanje kako zna da je preko bebe bačen kamen, majka je zaćutala. Kada smo je pritisli, histerično je zapalakal i priznala da je ona to uradila – rekao je izvor iz istrage za Informer.

Ubrzo, komšija je pušten, a majka je rekla da se beba ugušila tokom dojenja i da se ona uspaničila, pa je telo bacila u bunar.

Ostavi odgovor