Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

CRNO JUTRO NA SRPSKIM PUTEVIMA: Tri osobe nastradale kod Novog Sada, vatrogasci izvlačili tela poginulih!

27 мај Vesti i Događaji | SVS

Autor Aleksandar Nastevski

Tri osobe poginule su u dve odvojene nesreće na auto-putu E75.

   Izvor: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

Jutros oko 5 časovadošlo je do saobraćajne nesreće kod Mol pumpe u smeru ka Subotici, nekoliko kilometara od petlje Sever. U ovoj nesreći poginuo je muškarac star 47 godina.

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, njihove ekipa primila je poziv policije u 05.16 časova, ali je nažalost na licu mesta konstatovana smrt nesrećnog vozača.

Do nesreće je došlo nakon izletanja sa puta, ali za sada nisu poznate okolnosti same nesreće, a više informacija znaće se nakon uviđaja.

U nesreći koja se dogodila oko 6 časova mosta Beška u smeru ka Novom Sadu život su izgubile dve za sada nepoznate osobe. U nesreći su učestvovali kombi i terertno vozilo, a smrtno su stradali vozač i suvozač iz kombija.

Prema rečima doktora Krulja, njihova ekipa poziv je od strane policije primila u 06.18 časova, ali je i ovde mogla samo da bude konstatovana smrt dve osobe.

Jednu osobu koja je zadobila povrede, zbirnula je ekipa hitne pomoći iz Beške, nakon čega su je transportovali u UC KCV, ali stepen povreda još uvek nije poznat.

Tela nesrećnih ljudi iz smrskanog kombija su izvukli novosadski vatrogasci. Više detalja znaće se nakon uviđaja i istrage.

(MONDO/NS Uživo)

Ostavi odgovor