Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

BUKTINJA NA RECI Izgoreo splav „Freestyler“, čuvar se spasao U POSLEDNJEM TRENUTKU

28 феб Vesti i Događaji | SVS

Dušan Ivković | 28. 02. 2017 – 07:44h | Blic

Poznati beogradski noćni klub-splav „Freestyler“ jutros oko dva časa zahvatio požar, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, vatra je progutala gotovo ceo splav koji se nalazi na adresi Brodarska ulica bb. Pet vozila i 20 vatrogasaca izašlo je na teren i ugasilo vatru.

– Požar se desio jutros u 1.50 sati na splavu u Brodarskoj ulici bb. Vatrogasne ekipe su ga lokalizovale i ugasile, a uviđaj je trenutno u toku – rečeno je u MUP-u.

            Foto: D. Milenković / RAS Srbija

Ono što je najbitnije jeste da povređenih nema jer na splavu nije bilo gostiju, pa samim tim ni Hitna pomoć nije morala da interveniše.

            Foto: D. Milenković / RAS Srbija

Cela leva strana splava je potpuno izgorela, kao i toaleti, inventar i instalacije.

„Freestyler“ je jedan od najpopularnijih splavova za noćne izlaske i može da primi i do 800 gostiju.

            Foto: D. Milenković / RAS Srbija

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, međutim radnik obezbeđenja ovog splava kaže da je požar podmetnut i to sa reke.

– Požar je podmetnut, neko je došao čamcem sa reke, polio splav benzinom i bacio baklju. Kolega koji je sinoć čuvao splav je spavao u kancelariji, u poslednjem trenutku se spasao od vatre koja je progutala ceo splav – kaže radnik koji je jutros čuvao „Freestyler“.

U toku noći, samo nekoliko minuta kasnije, došlo je do jednog incidenta, kada je oko 3 sata posle ponoći bačena bomba na klub „Tilt“ koji se nalazi u Beton Hali.

Za sada nema informacija da li dva napada, na splav i klub, povezana, ali kako N1 objavljuje najmanje jedan isti vlasnik rukovodi i klubom Tilt i splavom Freestyler.

Ostavi odgovor