Autobus “Laste” na liniji 860 od Beograda do Obrenovca prevrnuo se sinoć posle 22 h na izlasku iz Umke, a u udesu je povređeno osmoro putnika i vozač autobusa.

Nesreća se dogodila kada se prevrnuo autobus. Na lice mesta upućene su ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i saobraćajna policija.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da su na lice mesta upućene dve lekarske ekipe koje su zbrinule šest lakše povređenih ženskih osoba. Macura je naglasila da niko od njih nije u životnoj opasnosti.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Prva lekarska ekipa prevezla je tri ženske osobe u Klinično bolnički centar Bežanijska kosa u Beogradu”. Reč je o ženskim osobama od oko 55, 30 i 26 godina, koje su bile bez vidljivih povreda, a sa tupim povredama glave, trbuha i grudnog koša – rekla je Macura.

Ona je dodala da je druga lekarska ekipa prevezla u Urgentni centar u Beogradu još tri ženske osobe starosti od oko 60, 40 i 55 godina sa tupim povredama ramena, glave i kuka.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

“Lastin” autobus prevrnuo se na izlasku iz Umke, kod prve stanice prema Obrenovcu, u mestu Duboko.

U Operativnon centru MUP-a još nemaju informacija o uzrocima nezgode, a policija na licu mesta pretpostavlja da je do nezgode došlo usled tehničkog kvara vozila ili da je vozač iz drugog razloga izgubio kontrolu nad autobusom

(E. T.)