Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci u Rakovici

Objavljeno: 30. avgust 2013, 00:23   IZVOR: PRAVDA

Tradicija nagrađivanja najboljeg policajca i vatrogasca u opštini Rakovica se nastavlja.

Nagrada za najboljeg policajca u Rakovici, za mesec jul, pripala je Milošević Žarku, dok je njegov kolega iz Policijske stanice Rakovica  Ivan Kulezić nagrađen za mesec avgust. U ime Kulezić Ivana, koji je na godišnjem odmoru, nagradu je primio komandir PS Rakovica Dejan Simonović. Policijski službenici su svojim radom pokazali izuzetnu požrtvovanost i samoinicijativu, koja je nagradila Opština Rakovica.

foto11 650x431 Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci u Rakovici

Nagrada za najboljeg vatrogasca, za mesec jul, pripala je Zdravković Aleksandru, a njegov kolega iz Vatrogasno – spasilačke jedinice „Košutnjak“, Miodrag Blažić  nagrađen je za mesec avgust. U ime Miodraga Blažića, koji je na godišnjem odmoru, nagradu je primio Vladan Kostadinović, komandir vatrogasno – tehničkog voda u Vatrogasno – spasilačkoj jedinici „Košutnjak“. Njihovo izuzetno zalaganje na radu nagradila je Opština Rakovica.

foto21 650x459 Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci u Rakovici

Nagrade najboljim policajcima i vatrogascima uručio je predsednik Gradske opštine Rakovica Milosav Miličković, koji je ovom prilikom istakao da je uveren da policajci i vatrogasci svoj posao rade po savesti i radi dobrobiti, veće sigurnosti i bezbednosti svih sugrađana i lokalne zajednice.

foto41 650x428 Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci u Rakovici

„Ovim novčanim nagradama i zahvalnicama, mi samo nadograđujemo poverenje  koje smo već izgradili sa ovim hrabrim momcima“ – rekao je predsednik Miličković.

foto31 650x416 Nagrađeni najbolji policajci i vatrogasci u Rakovici