POŽAR U OBRENOVCU: U stanu se nalazio bračni par sa bebom

20 феб Vesti i Događaji | SVS

U ulici Save Kovačevića na broju 39 u Obrenovcu, rano ujutru u petak izbio je požar na prvom spratu zgrade.

FOTO: Youtube/Printscreen/RTV Mag

Do požara je došlo usled paljenja spoljne jedinice klima uređaja koja se nalazila na terasi.

Gordana Mijalković koja živi u susednom stanu prva je primetila da se nešto događa i odmah pozvala vatrogasce.

– Probudila me je buka, kao da se nešto lomi, pucketa, pomislila sam da je zemljotres. Izašla sam na terasu. Sa terase pored moje je plamen izlazio i tada sam videla da je klima, odnosno spoljna jedinica, u plamenu. Probudila sam svoju decu, odmah smo izašli i rekla sam da zovu sve stanare preko interfona da izađu – rekla je Gordana.

Vatrogasna jedinica dobila je dojavu u 4:25 minuta i na lice mesta uputila dva vozila i 7 vatrogasaca. U trenutku izbijanja požara u stanu se nalazio bračni par sa bebom.

Požar je oštetio nameštaj u stanu i spoljni deo.

Uprkos otežanom prilazu zgradi vatrogasci su uspeli da ugase vatru i prava je sreća što nije niko nastradao.