Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

U Leskovcu od korone obolela još tri zdravstvena radnika, tri policajca i dva vatrogasca

13 мај Vesti i Događaji | SVS

Autor: D. Marinković » 13.05.2020.

Od jutros se u leskovačkoj covid bolnici na lečenju nalazi 119 pacijenata, otpuštena su 22 a primljeno 16 novih, potvrđeno je juGmedii u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Među zaraženima u Leskovcu, gde broj novoinficiranih konstantno raste, sa koronom se trenutno bore i tri pripadnika policijske uprave, koji su na kućnom lečenju, kao i dva  vatrogasca.

“Dvojice njihovih koglega se nalaze u izolaciji zbog kontakta sa zaraženima, ali vatrogasna služba funkcioniše normalno”, rečeno je juGmedii.

U Policijskoj upravi Leskovac nam je rečeno da sve funkcioniše normalno, da su svi pripadnici policije na nivou celog Jablaničkog okruga testirani, te da je broj policajaca koji je od početka epidemije oboleo od korone izuzetno mali.

Trenutno, od 1.382 zdravstvena radnika u Opštoj bolnici I Domu zdravlja, zaražena su tri – dva anesteziologa koja su na lečenju u Nišu i još jedan zdravstveni radnik koji jej na lečenju u gradskoj bolnici, kao i dva radnika ovih ustanova koji su nemedicinsko osoblje.

Iz Jure je trenutno na lečenju u covid bolnici 34 ljudi.

Prema poslednjim zvanično saopštenim podacima Instituta za javno zdravlje srbije “Milan Jovanović Batut” u ovom gradu obolelo od korona virusa 356 ljudi, u Blasotincu 116, Bojniku 29, a Lebanu 27.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor