Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Subotica: Vatrogasci Sofiju (24) jedva izvadili iz auta koji je smrskao autobus!

04 окт Vesti i Događaji | SVS

04.10.2019. 16:43h ¦ (Kurir.rs/N. H.)

SUBOTICA – U današnjoj saobraćajnoj nesreći u Subotici u kojoj su se sudarili autobus i službeno vozilo Doma zdravlja, povređene su četiri osobe, ali je najveće povrede prema saznanjima Kurira zadobila Sofija Đapić, 24-godišnja žena, koja je odmah preneta na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Subotica.

foto: N.H.

Kako Kurir saznaje, Sofija je radila na terenu u Srpskom šoru, da bi pacijentima dala potrebnu terapiju, a vraćala se sama službenim vozilom prema Subotici.

U trenutku kada je naišao autobus i dogodila se nesreća, njoj je odmah na žalost od stakla stradalao lice, na kojem je zadobila povrede od siline udarca. Novi automobil Doma zdravlja je havarisan potpuno, pa su vatrogasci morali da seku vrata da bi ženu izvadili iz vozila.

Ostali povređeni putnici su zbinuti, a saobraćajna nesreća se prema saznanjima iz policijske istrage dogodila verovatno zbog neustupanja prava prvenstva prolaza, a prema prvim saznanjima vozilo Doma zdravlja nije ustupilo pravo prvenstva prolaza autobusu Suboticatransa.

Povređena Sofija je u toku dana sa hirurgije preneta na odeljenje intenzivne nege u Opštoj bolnici Subotice, gde će lekari pratiti njeno dalje stanje, ali prema prvim informacijama nema unutrašnjih povreda, potvrđeno je Kuriru.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor