ZAPALJEN AUTOMOBIL U LAZAREVCU, SPREČEN TOTALNI HAOS: Izgorelo još 5 automobila koji su bili parkirani pored

06.09.2019. 15:39h ¦ Kurir.rs

Čak pet automobila izgorelo je u dva incidenta koja su se, u razmaku od samo deset minuta, tokom noći dogodila u Lazarevcu. U oba slučaja zapaljena su vozila koja navodno imaju veze sa jednom osobom.

Automobili na kojima je noćas podmetnut požar u Lazarevcu pripadaju doskorašnjem funkcioneru Srpske radikalne stranke Aleksandru Dražiću i njegovom bratu. Policija sprovodi detaljnu istragu i intenzivno radi na rasvetljavanju ovih slučajeva, a prvi rezultati istrage pokazuju da ovi događaji verovatno nemaju veze sa njegovim političkim delovanje.

Šteta na dva vozila je totalna, a u požaru su nastradala još tri automobila koja su bila parkirana u blizini. Počinioci još uvek nisu poznati.

– Jedan automobil je bio ispred porodične kuće, a drugi u Ulici Veljka Vlahovića, u isto vreme. Prizor je jeziv! Materijalno su stradala još tri auta, na dva je totalna šteta. Nalogodavci i izvršioci očigledno nisu marili za obim štete, šta će i ko stradati. Cilj je evidentan! Katastrofa! – napisao je A. D. na Fejsbuku.

Njegovi sugrađani bili su šokiranim ovim događajem, pa su najavili i protestno okupljanje u ovoj beogradskoj opštini.