KRALjEVO – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 7 sati ujutro, na magistralnom putu Kraljevo – Kruševac, u mestu Ratina nadomak grada na Ibru, teške povrede zadobio je vozač „forda“ kruševačke registracije.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada je, krećući se iz pravca Kruševca ka Kraljevu, „ford“ iz nepoznatih razloga preko pune linije prešao u levu kolovoznu traku i udario najpre u kamion „fijat iveko“, čačanske registracije, a potom i u taksi vozilo „reno“ kraljevačke registracije, koji su dolazili iz suprotnog smera.

Iz gotovo potpuno smrskanog automobila vozača „forda“ su iz vozila izvukli pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice. Zbog teških povreda on je potom sanitetom hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, a potom zbog ozbiljnosti zadobijenih ozleda i u Klinički centar u Kragujevcu.

Zbog udesa i uviđaja koji su obavili pripadnici policije i nadležnog tužilaštva, saobraćaj je na ovoj deonici prometnog magistralnog puta jedno vreme bio u potpunom prekidu.