Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

VATRA PROGUTALA KUĆU KOD PROKUPLJA: Srećom nema povređenih! Meštani strahuju da neko pokrade, a onda zapali vikendice

10.07.2019. 14:52h ¦ (Kurir.rs/B.R.)

PROKUPLJE – U Rastovnici je rano jutros izbio požar u kući čiji je vlasnik M. C. iz Prokuplјa. Na sreću, nema povređenih, jer nikoga nije bilo s obzirom da je ta kuća više vikendica i njen vlasnik živi u Prokuplјu.

Ono što je simptomatično je da je to druga kuća koja je gorela u ovom selu za mesec dana. Na sreću, požar je primetio komšija, rano jutros oko pet časova kada ej krenuo na posao i odmah je pozvao vatrogasce i vlasnika. Kako smo saznali, unutrašnjost je kompletno izgorela, ali su vatrogasci koji su po pozivu došli, sprečili dalјe širenje požara.

– Čudne se stvari dešavaju u poslednje vreme u ovom selu. Svoju kantu za smeće našao sam bačenu nedaleko do crkve, a komšija kojem je jutros izgorela kuća pre par dana našao je sve isprevrtane saksije u dvorištu. To nikada pre nije bilo i ovo je zaista miran kraj. Svi simnjaju da postoji neko ko
krade i onda nakon toga pali te kuće- kazao nam je jedan meštanin sela.

Rastovnica, je bukvalno spojena sa Prokuplјem i u selu, koje je poslednjih godina pretežno vikend naselјe, postoji veštačko jezero koje svi koriste, kao i Planinarski dom. Zbog blizine grada i prirode, mnogo je vikendica izgrađeno u poslednje vreme.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor