Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U NIŠU: Izgorela kuća sedmočlane porodice!

SRBIJA 09.03.2019. 17:34h ¦ Kurir

Unutrašnjost kuće sedmočlane porodice Azirović iz Niša izgorela je jutros u zoru.

FOTO: M.S.

Vatrogasci su brzo došli i sprečili da se vatra proširi, a kako Azirovići kažu samo su Bogu zahvalni što je izbegnuta tragedija.

Požar je prema njihovim rečima buknuo oko 4.30 časova, a prve varnice su krenule iz štekera da bi potom zahvatile zavesu.

“Samo nas je Bog spasio. Imam utisak da me je neko probudio iz sna. Samo sam se pridigao u jednom trenutku iz kreveta i video kako kulja dim iz druge sobe. Brzo sam decu dohvatio za pidžame i izbacio sam ih napolje. Nisam mogao da verujem kako se vatra širila. Ja sam počeo kofama da gasim buktinju, a vatra je bila sve jača. Posle su mi rekli da nisam smeo da gasim vatru vodom jer su instalacije bile pod naponom”, priča nam Iljaz iz Kočićeve ulice u Nišu koja se nalazi preko puta glavne autobuske stanice.

FOTO: M.S.

Sedmoro Azirovića stanuje u ovoj kući od čega troje dece. On i njegov otac Usija pričaju da večeras nemaju gde da spavaju. Oni će verovatno kod komšija noćas da prenoće da bi se sutra nekako snalazili da izbace izgorelo pokućstvo.

“Nikad se ovako nešto nije dogodilo. Hvala vatrogascima što su spasili krov, a za ostalo ćemo morati da se obratimo za pomoć”, kaže Usija Azirović.

(Kurir.rs/ M.S.)

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor