Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

DRAMA NA MORAVI Kamion probio ogradu mosta, vozač posle nekoliko sati SPASEN iz kabine koja je VISILA IZNAD REKE

Blic, RTS | 27. 02. 2018 – 09:12h 

Vozač kamiona koji je probio ogradu mosta kod sela Mijatovac i ostao da visi iznad Morave skoro dva sata spasen je i prevezen u bolnicu u Ćupriji. Na auto-putu Beograd – Niš kod Jagodine saobraćaj je satima bio u prekidu.

                      Foto: Blic / RAS Srbija

Promrzli vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji jer je promrzao i u stanju šoka.

Njega su iz kabine izvukli policaci, vatrogasci i putari.

Na auto-putu Beograd – Niš kod Jagodine odvijala se prava drama kod sela Mijatovac kada je kamion paraćinskih registracija srušio ogradu mosta.

Vozač je satima bio zarobljen u kabini koja je visila s mosta                    Foto: Blic / RAS Srbija Vozač je satima bio zarobljen u kabini koja je visila s mosta

Naime, do nesreće je došlo oko sedam sati jutros. Prema nezvaničnim informacijama vozač je zaspao za volanom i zato je sleteo sa puta i probio ogradu na mostu.

Kabina kamiona i deo kamiona visili su iznad Velike Morave, a vozač je satima bio zarobljen u kabini.

Na licu mesta su bili policija, vatrogasci, hitna pomoć i spasioci.

Putari su ostali na licu mesta i čekaju dizalicu da sklone kamion kako bi saobraćaj nastavio dalje da se odvija bez zastoja.

– Kabina kamiona, u kojoj je vozač, visi iznad reke, prikolica je poprečena, ali je saobraćaj ka Beogradu prohodan u levoj traci za putnička vozila – rečeno je jutros Tanjugu u MUP-u.

VIDEO RTS 

Saobraćaj na ovoj deonici bio je u zastoju i formirala se kolona vozila duga više od 15 kilometara. Za saobraćaj je celo jutro funkcionisala samo traka od Beogada ka Nišu.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor