DOKLE VIŠE? Evo gde u Srbiji KIŠA NE PRESTAJE, i gde su aktivirana OPASNA klizišta!

Ekipe vatrogasaca i preduzeća „Putevi“ intervеnisale su tokom noći, pa je na vreme sprečena veća materijalna šteta

http://cdn.tf.rs/2015/04/08/Kliziste-3-620x350.jpgFoto: Tanjug/Saša Petrović

U Ivanjici već dva dana kiša neprestano pada zbog čega su pokrenuta stara, ali i neka nova klizišta.

Najkritičnija mesta su: Sivčina, Bratevljo, Gliječi, ali i deo prema Prilikama gde je Topalski potok napravio veliki problem.

Sprečeno je veće nadiranje vode uz pomoć mašina.

GRAD UNIŠTIO MALINE: Nevreme opustošilo Ivanjicu i Novu Varoš! (VIDEO)

http://cdn.tf.rs/2014/05/20/Tan2014-5-20_231537691_0.jpgFoto: Tanjug/Milojko Marković

Zbog radova koji nisu do kraja završeni zatvorio se kanal i poplavljen je deo sa leve strane magistralnog puta prema Prilikama – deo ispred Matisa, krug hladnjače Ledenice, vaga za merenje kamiona, ulaz u Bukovicu. Ekipe vatrogasaca i preduzeća “Putevi” intervеnisale su tokom noći, pa je na vreme sprečena veća materijalna šteta. Problema ima i na drugim mestima. Pre svega mislim na novo klizanje zemljišta u Vujovom potoku i u Lisi. Zatim putevi koje smo skoro radili, na pravcu Bukovica-Stara fabrika-Bioča potkopan je novi asfalt, a na starom putu za Venac gde su u toku radovi, pojavilo se novo klizište – kaže Milinko Mijailović, zamenik predsednika opštine.

Danas će biti nastavljen oštećeni telefonski kabl kroz ulicu Boška Petrovića, i nadležni se nadaju da će telefonske veze biti osposobljene u toku dana.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)