Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Dramatični snimci sa mesta nesreće u Nišu: Vatrogasci seku automobil da bi došli do tela poginule, kombi Pogrebnih usluga čeka

Magla je i dalje nad naplatnom rampom

U lančanom sudaru tri vozila na naplatnoj rampi Doljevac, među kojima je učestovao automobil Vlade Srbije, jutros je poginula ženska osoba. Među povređenima je i direktor Koridora Srbije Zoran Babić.Na snimcima sa lica mesta vide se posledice stravične nesreće na auto-putu, a najdramatičnija scena je akcija vatrogasaca koji pokušavaju da dođu do tela nastradale.

Gusta magla okružuje mesto nesreće i potez na kom se dogodila, dok traje borba sa olupinom automobila u kom je ugašen život. Vatrogasci su započeli intervenciju na mestu nesreće i pokušavaju da iz smrskanog “opela” izvuku leš.

Crni kombi Pogrebnih usluga čeka da ga iseku kako bi telo bilo preuzeto. Na lice mesta nakon što su se se automobili zakucali jedan u drugi izašle su sve hitne službe na teren.

     Vatrogasci seku vozilo poginule žene Foto: Telegraf

Hitna pomoć zbrinula je petoro povređenih, troje lakše i dvoje teže.

    Printskrin Telegraf TV

– Sva sreća živ sam i još ću vas gnjaviti. Nisam životno ugrožen, ali imam prelome noge, butne kosti najverovatnije, sada se sve utvrđuje. Nalazim se Kliničkom centru Niš i ovde su lekari i sestre predivni. Dobro sam prošao – izjavio je za medije Zoran Babić.

Policija obavlja uviđaj.

STANJE POVREĐENIH

Prema poslednjim informacijama, u prvom vozilu marke “pasat” nalazio se S. S., koji je lakše povređen i otpušten je iz bolnice na kućno lečenje.

U drugom automobilu koje je učestvovalo u lančanom sudaru na prednjim sedištima sedeli su supružnici M. A. i  S. A., a iza njih sedela je tragično preminula svastika. M. A. zadržana je u Urgentnom centru, a njen muž pušten kući.

Predsednik Koridora Srbije Zoran Babić bio je u poslednjem vozilu, i zadobio je prelom butne kosti i povredu lumbalnog pršljena l1, kako saznajemo bez neuroloških povreda, a vozač njegovog automobila je otpušten iz bolnice.

(D.K.)

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor