FOTO: S. M. / PRIVATNA ARHIVA

Sinoćne nevreme i poplave koje su usledile napravile su pravi haos u Grockoj.

Na terenu su policija, vatrogasci i Hitna pomoć, jer je, prema informacijama koje dobijamo sa ove opštine, jedan automobil ostao zaglavljen u blatu. Povređenih nema, ali je jedna žena evakuisana iz poplavljene kuće.

– Usled vremenskih nepogoda, na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom prekidu. Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobraćaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do daljnjeg. Most u Begaljici ka manastiru Rajinovac je takođe odnela bujica. Na terenu su hitne službe, policija, vatrogasci i žandarmerija koji pokušavaju da dođu do ugroženih stanovnika. Predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović je sa saradnicima u ovom trenutku u Begaljici zajedno sa hitnim službama – saopštavaju iz Opštine Grocka.

FOTO: S. M. / PRIVATNA ARHIVA

Kako su nam rekli u gročanskoj Hitnoj pomoći, žrtava nema, ali je u toku evakuacija.

– Jednu ženu vatrogasci su izvukli preko terase sa drugog sprata kuće. Pošto je put blokiran i nepristupačan, reagovale su i kolege iz smederevske Hitne pomoći – kažu u Hitnoj pomoći Grocke.