ZA VATROGASCE DNEVNICE I DALJE OSTAJU 150 DINARA | Sindikat vatrogasaca Srbije

Republika Srbija
MINISTARSTVO UNUTRAŠNjIH POSLOVA
Sektor za ljudske resurse
Odeljenje za odnose sa zaposlenima
Odsek za odnose sa sindikatima
08/5 broj: 10–1/2018
11. januar 2018. godine
Beograd

SINDIKAT VATROGASACA SRBIJE
PREDSEDNIKU SINDIKATA

gospodinu Ninkov Dušku

Jovana Subotića br. 11,
21000 Novi Sad

Poštovani,

U vezi ca Vašim aktom broj 01/410–17 od 03.10.2017. godine, kojim ste se obratili ministru unutrašnjih poslova, predlogom za donošenje odluke o posebnoj novčanoj naknadi u iznosu od 1.800,00 dinara dnevno za vatrogasce–spasioce, kao pripadnike Sektora za vanredne situacije, kada obavljaju poslove u otežanim terenskim uslovima, odnosno kada prlikom intervencija većih razmera imaju povećan stepen psihofizičkog opterećenja i opterećenja radnih sposobnosti, obaveštavamo vas da nije postignut konsenzus za pozitivno rešavanje Vašeg predloga.

UPOZNATA                                                                                                             ŠEF ODSEKA
POMOĆNIK MINISTRA                                                                                     glavni inspektor
NAČELNIK SEKTORA

Katarina Tomašević                                                                                         Dragiša Anđelković