Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Predata vozila Policijskoj upravi i Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu!

  Telegraf.rs

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Dragan Cvetićanin zahvalio se Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Milošu Vučeviću na donaciji

              Foto: novisad.rs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je primopredaji motornih vozila, motocikala i opreme koji su dati na korišćenje Ministarstvu unutrašnjih poslova – Policijskoj upravi Novi Sad, kao i Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu, radi poboljšanja uslova rada policije i vatrogasaca na teritoriji grada.

Policijskoj upravi Novi Sad ustupljena su dva nova teretna vozila i četiri nova motocikla, dok su Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu ustupljena prava na korišćenje tri nova specijalizovana putnička vozila sa dodatnom i specijalizovanom opremom. Takođe, Policijskoj upravi Novi Sad ustupljena su prava na korišćenje dva polovna terenska vozila marke “Mazda” koja su do sada korišćena za potrebe Službe za zajedničke poslove Grada Novog Sada.

              Foto: novisad.rs

– Grad Novi Sad je obezbedio nova vozila za Policijsku upravu Novi Sad i za Upravu za vanredne situacije u Novom Sadu. Mi smo po više osnova nabavili motocikle i dva vozila za policiju i to preko Gradske uprave za saobraćaj i puteve, odnosno preko novca koji pripada Gradu kao lokalnoj samoupravi od naplaćenih kazni. Dakle, ono što je Grad dobio, vraćamo zajednici. Na to smo dodali dva terenska vozila koja je Grad kupio pre šest godina i gotovo ih ne koristi, tako da smo doneli odluku da umesto da stoje u garaži, budu ustupljena na korišćenje policiji. Preko Gradske uprave za komunalne poslove smo obezbedili tri nova specijalizovana vozila sa opremom za novosadske vatrogasce, a ona će služiti prvenstveno za njihove preventivne aktivnosti – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i dodao da je ukupna vrednost vozila oko 17 miliona dinara.

              Foto: novisad.rs

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Dragan Cvetićanin zahvalio se Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Milošu Vučeviću na donaciji.

– Donacija u vidu nove opreme za potrebe rada vatrogasaca, kao i specijalizovana putnička motorna vozila sa dodatnom opremom, predstavljaju nastavak saradnje sa lokalnom samoupravom i rezultat je izuzetnog razumevanja gradonačelnika za potrebe Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu – rekao je Dragan Cvetićanin i dodao da će nova oprema i vozila sigurno doprineti poboljšanju bezbednosti građana i imovine.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor