Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

CIRKUS OD POLICIJE: Brenin muzikant dobio posao u MUP!

Društvo / Kurir

Zoran Kiki Caušević, muzičar Lepe Brene i zet klarinetiste Bokija Miloševića, od novembra zaposlen u Sektoru za vanredne situacije

Tizer

BEOGRAD – Muzičar Zoran Kiki Caušević, šef benda Lepe Brene i zet legendarnog klarinetiste Bokija Miloševića, zaposlen je u MUP Srbije! Kako saznajemo, Caušević je u novembru zasnovao radni odnos u Sektoru za vanredne situacije, i to na mestu vozača!

Caušević je po profesiji perkusionista, u braku je s violinistkinjom Tijanom Milošević, ćerkom Bokija Miloševića, ali nije jasno da li su mu ove kvalifikacije pomogle da dobije posao u MUP, naročito sada, kad je u toku otpuštanje 1.500 zaposlenih u ovom ministarstvu.

– Caušević je na poziciju u Sektoru za vanredne situacije, prema zvaničnim papirima, raspoređen 16. novembra ove godine. Dakle, u trenutku kad je 1.500 zaposlenih na korak od otkaza, on je primljen, i to kao vozač Radeta Miloševića, načelnika Uprave za vanredne situacije grada Beograda. I sad zamislite, čovek noću svira, a danju vozi načelnika! Pa kako može da bude odmoran?! To samo u Srbiji može. Čak se priča da je i ranije radio u MUP i da je u Sektor došao iz Pete uprave, koja se bavi obezbeđenjem ličnosti i objekata – tvrdi sagovornik Kurira.

Dva brata, a isto se zovu

Naš sagovornik ističe da je u ovom slučaju načinjen presedan.

– Slušajte, nama trebaju mladi momci puni snage, s takvom kondicijom da mogu da vuku crevo, da se veru po neboderima, da uleću u vatru i vodu, a on sigurno ima više od 40 godina. Takav čovek posle nastupa ne samo da ne može da vuče crevo već nije bezbedno ni da nekoga vozi – komentariše naš izvor.

Caušević je, kako je ranije izjavio, od 1995. do 2006. živeo u Grčkoj. Vrlo brzo po povratku u Srbiju oženio se ćerkom Bokija Miloševića, s kojom ima dvoje dece. Novinarka Kurira juče je pozvala Cauševića da ga pita na osnovu kojih kvalifikacija je zaposlen u MUP i kako usklađuje estradne obaveze s poslom u policiji, ali on je nevešto pokušao da demantuje naša saznanja.

– Odakle vam da ja radim u MUP?! Bože moj, moj brat po ocu, koji je 1978. godište, zove se isto Zoran, samo nema nadimak Kiki… On je u MUP, bogami, devet-deset godina. Imam tri brata po ocu… Nisam ja taj… Mene zovu Kiki, ne njega… – odgovorio je Caušević.

Petnaestak minuta kasnije pozvao je našu novinarku i pitao je da li je njegov brat u nekom problemu (?!). Kada smo mu odgovorili da nije, već da smo samo hteli da proverimo da li je zaposlen u policiji, Caušević je opet počeo da nas ubeđuje.

caušević: Ne radite svoj posao... Sram te bilo! Ne petljaj mene u vaše gluposti Caušević: Ne radite svoj posao… Sram te bilo! Ne petljaj mene u vaše gluposti

Načelnik mu kum

– Joj, bože moj mili… Moj brat je iz Pete uprave prešao tamo. Vozi načelnika Miloševića – još jednom je ponovio Caušević besnim tonom. Posle dva sata Brenin muzikant nazvao je još jednom:

– Sad je mog brata zvao neki načelnik da ga pita o čemu se radi, kao, ispao je neki problem… Kakve veze ja imam s Petom upravom?! Moj kum je jedan od načelnika Pete uprave… Što sam ja vama interesantan?! Ja radim svoj posao. Molim vas da me ostavite na miru! Kakve ima veze ko radi u MUP, da li ja, moj brat, otac… – komentarisao je Caušević, nakon čega je počeo da viče i preti:

Muzička porodica... Cauševićeva supruga Muzička porodica… Cauševićeva supruga

– Ne radite svoj posao… Znate li ko je moj otac? Slušaj, bre, šta ti govorim, stani mirno kad ti pričam! Sram te bilo…. Ne petljaj mene u vaše gluposti i šljamove tamo! Moga brata zove načelnik Uprave pa Sektora… Zvali ste i njih! Nikakve veze nemam sa MUP, moj otac ima veze s jednom drugom službom, jedan brat u MUP, a dvojica u BIA… Zašto sam vam ja zanimljiv?! Da me ostavite na miru i ne peglate po novinama – besneo je Caušević pre nego što je prekinuo vezu.

U MUP ćute

U MUP Srbije još pre nekoliko dana zatražili smo da nam zvanično objasne na osnovu kojih kvalifikacija i od kada je Caušević zvanično zaposlen u ovom ministarstvu, ali nikakav odgovor nismo dobili.

Rade Milošević
RADI KOD MENE, ISTINA JE

Rade Milošević, načelnik Uprave za vanredne situacije grada Beograda, potvrdio nam je da Zoran Caušević radi u njegovoj upravi.- Istina je da je Caušević ovde zaposlen. Međutim, ja ne znam niti me interesuje da li je on nečiji muzičar ili zet, to su privatni podaci – izjavio je za Kurir Milošević.

Podelite sa drugima!

Ostavi odgovor